Najaarsactie @ Rijmenam Optics

Heb jij jouw Publibox-doosje met onze kortingsbon ook al gevonden in uw brievenbus? Heb jij geen Publibox ontvangen, geen zorgen, gebruik of print deze kortingsbon en breng ‘m mee bij je volgende bezoek aan onze winkel in Rijmenam. Zo profiteer je als eerste van onze mooie najaarsactie! 

En er is meer … 

Bovenop de kortingsbonnen maak je kans op leuke prijzen. Elke Publibox bevat namelijk een code waarmee je kans maakt op het winnen van een verblijf in Center Parcs of een aankoopcheque van € 250! Ga dus op zoek naar jouw code en check op www.publi-box.be of jij een van de gelukkige winnaars bent

Tot binnenkort in onze winkel in Rijmenam!

Sam

Week van het Zien van 8 tot 15 oktober 2022!

Wil je weten of je een bril nodig hebt of een verhoogd risico loopt op oogproblemen? Tijdens nationale campagne van de “Week van het Zien” nodigen we je graag uit voor een GRATIS oogtest met de allernieuwste DNEye® scanner 2.

Uw Oakley Sportbril op sterkte!

Uw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

B.I.G. Vision voor iedereen!

Zien doe je niet met je ogen. Zien doe je met je hersenen. Uw hersenen vereisen informatie om te kunnen verwerken wat er om u heen gebeurt, zodat u kunt besluiten waarop u moet focussen en hoe u vervolgens moet reageren. In de Biometrisch Intelligente Glazen® zijn uw unieke biometrische gegevens verwerkt om ervoor te zorgen dat uw hersenen de best mogelijke visuele informatie ontvangen.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x