Tot en met 31 mei: 1+1 gratis!*

Wist u dat reflecties uw heldere zicht kunnen verminderen wanneer u een bril draagt?

Reflecties op uw brillenglas kunnen voorkomen dat het binnenkomend licht de achterkant van uw oog bereikt - waardoor uw heldere zicht wordt belemmerd. Maar daar hebben wij een oplossing voor!

Biometrische brillenglazen van Rodenstock zijn nu verbeterd met de LayR Technologie: verschillende hoogwaardige lagen geïntegreerd in het brillenglas, waaronder een geavanceerde antireflecterende laag. Het ultieme doel? Dat uw gezichtsscherpte toeneemt.

En dat is nog maar een van de vele voordelen: 82% van de brildragers geeft aan dat ze duidelijker zien dankzij de LayR-technologie.*

Wij bij Rijmenam Optics zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten te helpen het best mogelijke zicht te bereiken. Daarom zijn wij verheugd om de voordelen van de LayR Technologie en biometrische brillenglazen van Rodenstock te combineren met onze expertise en u zo te helpen de wereld duidelijker te zien.

Ervaar het zelf: kom langs tot 31 mei 2024 en krijg een 2de paar glazen gratis, bij aankoop van een paar LayR brilglazen!*

Wij helpen u graag verder met onze expertise.

Tot snel!

*voorwaarden in de winkel

Customize je Oakley sport- of zonnebril en krijg 20% korting!

Customize je Oakley sport- of zonnebril: Kies je Oakley sport- of zonnebril, personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER JE NIEUWE SPORT- OF ZONNEBRIL!

Jouw Oakley Sportbril, ook op sterkte van je ogen!

Jouw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte van je ogen? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

Customize je Ray-Ban zonnebril en krijg 20% korting!

Customize je Ray-Ban zonnebril: Kies je Ray-Ban zonnebril, personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER JE NIEUWE ZONNEBRIL!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x