B.I.G. Vision voor iedereen!

Biometrische oogmeting

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

Bij Rodenstock kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche.
Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geïntegreerd middels een technische productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt.

We noemen deze brilglazen B.I.G.
BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN®

Voor meer info over deze revolutie in nieuwe brilglazen bent u steeds welkom in onze winkel!

Tot binnenkort op weg naar het scherpst mogelijke zicht voor uw ogen!

"U hebt maar 2 ogen, draag er zorg voor!"


Uw Oakley Sportbril op sterkte!

Uw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

14 February 2023

NIEUW: Customize uw Oakley of Ray-Ban zonnebril!

Customize uw Oakley of Ray-Ban zonnebril: Kies je montuur (Oakley of Ray-Ban), personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING tot en met 31/03/2023! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER UW NIEUWE ZONNEBRIL!

Het Night & Day Vision glas

Deze speciale lens met als basis een gele kleur, verandert wanneer blootgesteld aan zonnestralen, naar grijs in 20 seconden en beschermt de ogen voor 100%. De gele kleur geeft meer contrast in het donker zodat het zicht optimaal wordt.

Wolfin Eyewear

Wolfin Eyewear: een brillencollectie ontworpen door vrouwen voor vrouwen. Wolfin wil een sterke boodschap brengen naar alle vrouwen. Elke vrouw vergeet wel eens hoe sterk ze wel is en hoeveel draagkracht ze heeft. De Wolfin brilcollectie wil vrouwen er aan herinneren dat die oerkracht bij elk van hen aanwezig is, klaar om losgelaten te worden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x