B.I.G. Vision voor iedereen!

Biometrische oogmeting

B.I.G. Vision® van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen.

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

Bij Rodenstock kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche.
Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geïntegreerd middels een technische productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt.

We noemen deze brilglazen B.I.G.
BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN®

Voor meer info over deze revolutie in nieuwe brilglazen bent u steeds welkom in onze winkel!

Tot binnenkort op weg naar het scherpst mogelijke zicht voor uw ogen!

"U hebt maar 2 ogen, draag er zorg voor!"


Week van het Zien van 8 tot 15 oktober 2022!

Wil je weten of je een bril nodig hebt of een verhoogd risico loopt op oogproblemen? Tijdens nationale campagne van de “Week van het Zien” nodigen we je graag uit voor een GRATIS oogtest met de allernieuwste DNEye® scanner 2.

Najaarsactie @ Rijmenam Optics

Heb jij jouw Publibox-doosje ook al gevonden in uw brievenbus? Heb jij geen Publibox ontvangen, geen zorgen, gebruik of print deze kortingsbon en breng ‘m mee bij je volgende bezoek aan onze winkel in Rijmenam. Zo profiteer je als eerste van onze mooie najaarsactie!

Uw Oakley Sportbril op sterkte!

Uw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x