Over ons

Welkom op de website/webshop van Rijmenam Optics.

Ogen zijn een kostbaar bezit, een onmisbaar zintuig. Uiteraard doe je er alles aan om ze goed te verzorgen. Je ogen verdienen immers het beste.

Daarom ben je bij ons aan het juiste adres. Onze zaak staat garant voor hoogstaande kwaliteit en service. Naast het opvolgen van de nieuwste trends vinden we permanente vorming ook belangrijk. Want alleen op die manier kunnen we op de hoogte blijven van de meest recente ontwikkelingen, de laatste technologieën en de nieuwste producten.

We bieden een groot assortiment en een ruime keuze aan merken. We wijzen jou daarin graag de weg. Een bril moet niet alleen mooi en modieus zijn, hij moet bij jouw persoonlijkheid en de vorm van je gelaat passen.

We zijn gespecialiseerd in geïndividualiseerde progressieve glazen die volledig aangepast zijn aan ieders persoonlijke levensstijl en het gekozen montuur.

Ook voor lenzen kan je bij ons terecht. Met de juiste opvolging kan nagenoeg iedereen lenzen dragen! We zoeken graag samen met jou naar de beste oplossing zodat je vrij en zorgeloos lenzen kan dragen.

Kortom, je hebt alle voordeel bij een deskundig advies. Dat advies voor jouw oogcomfort, vind je bij ons.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x