Het Night & Day Vision glas

Het Night & Day Vision glas

Deze speciale lens met als basis een gele kleur, verandert wanneer blootgesteld aan zonnestralen, naar grijs in 20 seconden en beschermt de ogen voor 100%.
De gele kleur geeft meer contrast in het donker zodat het zicht optimaal wordt.

Night & Day Vision glazen hebben door hun hoogtechnologische samenstelling de bijzondere eigenschap om in alle weersomstandigheden een optimaal gezichtsvermogen te bereiken.

Dit uniek fotochromatisch glas laat toe om zowel ’s nachts als overdag het beste visueel comfort te bepalen.

De basiskleur van dit glas is geel om de contrasten te optimaliseren, onder invloed van UV en infrarood stralen (zonlicht) verkleurd het glas naar grijs (80%), binnen 20 seconden, zodat de beste visus en bescherming optimaal is.


Door het toevoegen van de Hard Multi Coatings (6 lagen) reflecteert het glas de invallende stralen, hierdoor zijn de lichtbronnen niet meer hinderlijk en tegenliggers geen hinderpaal meer. Rijden in de mist geeft een groter contrast en alles word vlugger herkenbaar en dus enorm veel veiliger.

De uiterst harde beschermlaag beschermt het glas tegen krassen, het is ook waterafstotend en doorzichtbaarder.


Ontspiegeling

Deze behandeling van 6 lagen weerkaatst de invallende lichtstralen, maakt het zicht scherper en geeft de ogen een optimale rust. Buitgenwoon efficiënt bij tegenliggers.

Extra coating

Saphir Coating

Coating die aanzienlijk de visus verhoogt als gevolg van een grotere weerstand tegen waterdruppels, vet en stof.

Anti-fog 

Behandeling die condensatie en aandampen aanzienlijk vermindert bij verandering van temperatuur of bij dampen.
Uw Oakley Sportbril op sterkte!

Uw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

14 February 2023

NIEUW: Customize uw Oakley of Ray-Ban zonnebril!

Customize uw Oakley of Ray-Ban zonnebril: Kies je montuur (Oakley of Ray-Ban), personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING tot en met 31/03/2023! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER UW NIEUWE ZONNEBRIL!

B.I.G. Vision voor iedereen!

Zien doe je niet met je ogen. Zien doe je met je hersenen. Uw hersenen vereisen informatie om te kunnen verwerken wat er om u heen gebeurt, zodat u kunt besluiten waarop u moet focussen en hoe u vervolgens moet reageren. In de Biometrisch Intelligente Glazen® zijn uw unieke biometrische gegevens verwerkt om ervoor te zorgen dat uw hersenen de best mogelijke visuele informatie ontvangen.

Wolfin Eyewear

Wolfin Eyewear: een brillencollectie ontworpen door vrouwen voor vrouwen. Wolfin wil een sterke boodschap brengen naar alle vrouwen. Elke vrouw vergeet wel eens hoe sterk ze wel is en hoeveel draagkracht ze heeft. De Wolfin brilcollectie wil vrouwen er aan herinneren dat die oerkracht bij elk van hen aanwezig is, klaar om losgelaten te worden.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x