ONTVANG NU HET 4e GLAS GRATIS!

ONTVANG NU HET 4e GLAS GRATIS!

Tijdens de kortere dagen van de herfst merken veel mensen dat ze vooral in de schemering of 's nachts moeite hebben om optimaal te zien. Afnemende gezichtsscherpte en verminderd contrast worden vaak versterkt door zogenaamde nachtblindheid. Gelukkig is er hulp: met B.I.G. EXACT™ - exacte biometrische brillenglazen van Rodenstock.

ONTDEK HET NU!

Biometrische precisie maakt het verschil

Exacte biometrische brillenglazen bieden aanzienlijke voordelen die uw zicht zelfs in de schemering aanzienlijk kunnen verbeteren. Want dankzij de gepatenteerde technologie zijn ze perfect afgestemd op uw ogen - en houden ze zelfs rekening met uw exacte pupilreactie overdag en 's nachts.

Precies voor uw ogen

Om ervoor te zorgen dat uw brillenglazen precies zijn afgestemd op uw ogen, bepalen wij alle relevante parameters met behulp van de DNEye® Scanner van Rodenstock. Een exact biometrisch oogmodel wordt gecreëerd met behulp van duizenden meetpunten, en uw biometrische gegevens worden direct meegenomen in de productie van uw brillenglazen.

Het resultaat: het scherpst mogelijke, contrastrijkste zicht bij elke blik, vooral in het schemerige herfstlicht.

Ervaar het zelf, kies vrijblijvend uw 2e bril en krijg het 4e glas!

Maak nu een afspraak voor een deskundig advies en ontdek deze unieke glazen met uw eigen ogen.

We kijken uit naar uw komst!

Tot en met 31 mei: 1+1 gratis!*

Biometrische brillenglazen van Rodenstock zijn nu verbeterd met de LayR Technologie: verschillende hoogwaardige lagen geïntegreerd in het brillenglas, waaronder een geavanceerde antireflecterende laag. Het ultieme doel? Dat uw gezichtsscherpte toeneemt. Ervaar het zelf: kom langs tot 31 mei 2024 en krijg een 2de paar glazen gratis, bij aankoop van een paar LayR brilglazen!

Customize je Oakley sport- of zonnebril en krijg 20% korting!

Customize je Oakley sport- of zonnebril: Kies je Oakley sport- of zonnebril, personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER JE NIEUWE SPORT- OF ZONNEBRIL!

Jouw Oakley Sportbril, ook op sterkte van je ogen!

Jouw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte van je ogen? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x