Wolfin Eyewear

Wolfin Eyewear, een merk met een boodschap!


Het Belgische merk Wolfin Eyewear ontstond uit de creatieve honger van Inge De Muynck, zaakvoerster bij en sterke vrouw achter het familiebedrijf Technop.

Met Wolfin wil Inge een sterke boodschap brengen naar alle vrouwen. Elke vrouw vergeet wel eens hoe sterk ze wel is en hoeveel draagkracht ze heeft. Met Wolfin wil ze vrouwen er aan herinneren dat die oerkracht bij elk van hen aanwezig is, klaar om losgelaten te worden.

De eerste collectie Rise gaat over die kracht. De inspiratie ligt bij het gedicht van Maya Angelou ‘Still I Rise’, over vallen en altijd weer opstaan. De marketing is opgebouwd rond zes vrouwen uit de directe omgeving van Inge, geen modellen maar vrouwen zoals je ze elke dag tegenkomt. Het zijn stuk voor stuk vrouwen die op een dag de keuze hebben gemaakt om hun eigen weg te gaan. 

Wolfin

Wolfin

Wolfin

Wolfin


Elk montuur in de collectie is ook een ode aan een sterke vrouw die de ontwerpster bewondert. Het gaat van kunstenaressen over wetenschappers tot haar eigen moeder Janine.
Er werden een aantal bewuste keuzes gemaakt, waarvan de zelfstandige opticien er één is. Want zij, met kennis van het vak en de markt, begrijpen het belang van een goede dienst na verkoop als geen ander, net zoals Wolfin Eyewear.

Verder trekt dit krachtige merk ook de groene kaart met poetsdoekjes en etuis uit gerecycleerd PET materiaal.


Voor meer info contacteer ons gerust:Uw Oakley Sportbril op sterkte!

Uw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

14 February 2023

NIEUW: Customize uw Oakley of Ray-Ban zonnebril!

Customize uw Oakley of Ray-Ban zonnebril: Kies je montuur (Oakley of Ray-Ban), personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING tot en met 31/03/2023! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER UW NIEUWE ZONNEBRIL!

B.I.G. Vision voor iedereen!

Zien doe je niet met je ogen. Zien doe je met je hersenen. Uw hersenen vereisen informatie om te kunnen verwerken wat er om u heen gebeurt, zodat u kunt besluiten waarop u moet focussen en hoe u vervolgens moet reageren. In de Biometrisch Intelligente Glazen® zijn uw unieke biometrische gegevens verwerkt om ervoor te zorgen dat uw hersenen de best mogelijke visuele informatie ontvangen.

Het Night & Day Vision glas

Deze speciale lens met als basis een gele kleur, verandert wanneer blootgesteld aan zonnestralen, naar grijs in 20 seconden en beschermt de ogen voor 100%. De gele kleur geeft meer contrast in het donker zodat het zicht optimaal wordt.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x