Wolfin Eyewear

Wolfin Eyewear, een merk met een boodschap!


Het Belgische merk Wolfin Eyewear ontstond uit de creatieve honger van Inge De Muynck, zaakvoerster bij en sterke vrouw achter het familiebedrijf Technop.

Met Wolfin wil Inge een sterke boodschap brengen naar alle vrouwen. Elke vrouw vergeet wel eens hoe sterk ze wel is en hoeveel draagkracht ze heeft. Met Wolfin wil ze vrouwen er aan herinneren dat die oerkracht bij elk van hen aanwezig is, klaar om losgelaten te worden.

De eerste collectie Rise gaat over die kracht. De inspiratie ligt bij het gedicht van Maya Angelou ‘Still I Rise’, over vallen en altijd weer opstaan. De marketing is opgebouwd rond zes vrouwen uit de directe omgeving van Inge, geen modellen maar vrouwen zoals je ze elke dag tegenkomt. Het zijn stuk voor stuk vrouwen die op een dag de keuze hebben gemaakt om hun eigen weg te gaan. 

Wolfin

Wolfin

Wolfin

Wolfin


Elk montuur in de collectie is ook een ode aan een sterke vrouw die de ontwerpster bewondert. Het gaat van kunstenaressen over wetenschappers tot haar eigen moeder Janine.
Er werden een aantal bewuste keuzes gemaakt, waarvan de zelfstandige opticien er één is. Want zij, met kennis van het vak en de markt, begrijpen het belang van een goede dienst na verkoop als geen ander, net zoals Wolfin Eyewear.

Verder trekt dit krachtige merk ook de groene kaart met poetsdoekjes en etuis uit gerecycleerd PET materiaal.


Voor meer info contacteer ons gerust:Customize je Oakley sport- of zonnebril en krijg 20% korting!

Customize je Oakley sport- of zonnebril: Kies je Oakley sport- of zonnebril, personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER JE NIEUWE SPORT- OF ZONNEBRIL!

Jouw Oakley Sportbril, ook op sterkte van je ogen!

Jouw Oakley Sportbril op sterkte! Ben je op zoek naar een sportbril op sterkte van je ogen? Dan ben je hier aan het juiste adres! De Oakley sportbril beschermt je met ‘s werelds veiligste lensmateriaal Plutonite™, geeft je een perfect gezichtsveld dankzij High Definition Optics™ en laat je beter dan ooit kleuren zien met PRIZM™ Lens Technology. Al deze technologieën brengt Oakley in een bril op jouw sterkte. Waar je ook werkt, hoe vaak je ook sport. Wij garanderen jou de allerbeste kwaliteit. Het Oakley Authentic Prescription programma ontdek je bij ons.”

Customize je Ray-Ban zonnebril en krijg 20% korting!

Customize je Ray-Ban zonnebril: Kies je Ray-Ban zonnebril, personaliseer het, laat de lens graveren. Nu 20% KORTING! SPRING DUS SNEL BINNEN IN ONZE WINKEL TE RIJMENAM EN PERSONALISEER JE NIEUWE ZONNEBRIL!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x